Workshops / Trainingen

SPECIALISATIE
Mijn specialisatie is spel (clownerie/maskertheater) inzetten ter bevordering van persoonlijke en artistieke ontwikkeling in combinatie met doelgroep/persoonsgericht werken. Medewerkers van kinderdagverblijven, scholen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en mensgerichte organisaties ondersteun ik in het nog beter contact maken met patienten, clienten, leerlingen, klanten of collega’s. Acteurs, performers, clowns, sprekers bied ik verdieping aan in het vak en ondersteun ik in het nog beter contact maken met zichzelf en hun publiek.

Op maat en op aanvraag, stuur mij een mailtje!

Is clownerie wel iets voor jou? Kaylie nam een kijkje tijdens mijn lessen op de Goudse Clownsschool en maakte een documentaire over de clown: 

——————————————————————————————————————————–

CLOWNSTRAINING (amateur en professionale spelers)
Je wilt je verdiepen in de clownerie? Meer open, nieuwsgierig en losser in het leven staan?
Of misschien droom je wel om van clownerie je vak te maken? Ik geef op aanvraag introductieworkshops, masterclasses en trainingen. Stuur mij een mailtje.


——————————————————————————————————————————–

MASKERTRAINING (particulier en organisaties)
Je wilt je verdiepen in maskertheater? Meer spelen vanuit je lijf, contact met je publiek en vrijheid ervaren op de vloer als amateur- of professioneel speler? Of misschien wil je een keer een totaal andere speelstijl ter inspiratie?

Ik geef op aanvraag introductieworkshops en lessenreeksen. Trainingen en Masterclasses aan professionals geef ik samen met Frans Krom, www.franskrom.nl. Stuur mij een mailtje.
——————————————————————————————————————————–

THEATERWORKSHOPS (scholen en kunstencentra)
Je bent op zoek naar een clown – of theaterworkshop voor jouw school of kunstencentrum? Mijn theatergezelschap Heer Otto bieden workshops aan op maat voor kinderen, jongeren en jong volwassenen.  Kan ik niet of zoek je een andere theaterstijl dan de mijne? Geen probleem. We hebben een pool van theaterdocenten en bieden diverse workshops aan op maat. Van clownerie, maskertheater, elementair spel, improvisatietheater, bewegingstheater tot singersong writer. Stuur een mailtje naar ons gezelschap > info@heerotto.nl

——————————————————————————————————————————–
 
Voorwaardes voor mijn trainingen:
Boek mij als jij en jouw deelnemers …
  • Van avontuur houden
  • Staat te juichen om iets nieuws te leren
  • Bereid zijn om in het diepe te springen
  • Feedback en zelfreflectie niet uit de weg gaan
  • Serieus aan de slag willen
  • Geïnspireerd en gemotiveerd willen zijn voor langer dan de training
Boek mij niet als jij en jouw deelnemers…
  • Een training zoeken puur voor de lol en een leuke middag.
  • Dit moeten doen van de baas en zelf eigenlijk geen zin hebben.
  • Een training zoeken waarin ze meer toeschouwer dan deelnemer kunnen zijn.
  • Geen of onkosten budget hebben, mijn vrijwilligerswerk doe ik stichting de Regenboogboom.

Twijfel je of ik de trainer ben die je zoekt of je wil een offerte? Neem contact met me op lidionzierikzee@gmail.com. Welkom!